duminică, 28 februarie 2010

this weekend i had fun

Am inceput de vineri seara, cu o intalnire in camera verde cu prieteni dragi. Vodka orange, pizza si povestiri pana pe la 3 dimineata. Cand am cedat somnului si m-am prabusit in pat, fericita ca am aproape oameni atat de misto.

 Sambata  am cumparat martisoare trasnite pentru fete la fel de trasnite, am zacut o dupa amiaza rascolind aiurea netul, am citit si am rontait nimicuri. Apoi am tras un sut in fund lenei care se tot foia prin casa, m-am fardat pe ritmurile Hippy Hippy Shake si am taiat-o in club cu fetele. Unde m-am racorit cu un mojito mentolat, am jucat fussball cu baieti necunoscuti si am dansat ca intr-o cutie de sardele pana la 4 dimineata. Apoi am luat un taxi spre casa, amuzandu-ma copios de mutrele turtite si pilite ale unor amici.

Azi m-am trezit la un dulce 1 dupa amiaza si, dupa o cafea la ibric, mi-am pus rucsacul in spate si am pornit vitejete la cumparaturi. I hate shopping. Dar azi a fost fun. Sa aleg pestii cei mai supli, lamaile cele mai galbene si painea cea mai calda. Dupa care am am luat-o pe jos pe strada Polona. Aer rece cu miros de pamant reavan si iarba care sta sa incolteasca. Cer violet, strada pustie si cladiri mute.
Am ajuns acasa, am dat muzica tare tare de tot (asa cum fac doar cand raman singura acasa. nu intrebati, nu stiu de ce...) si m-am apucat de gatit. Da, am gatit. Cu entuziasm si rabdare. S-a inserat deja, n-am obosit   and i still feel soooo good.

5 comentarii:

Andrada spunea...

Bon. Da' de iesit cum a iesit? :D

arici cu buline spunea...

yami yami. ar mai fi trebuit niste sare, dar tot foarte bun a fost. poate ne unim fortele intr-o seara si atunci sa vezi ce iese!:))

XYZ spunea...

Si eu am gatit. Papanasi ornamentali :) Beton pe dinafara. Necopti si bizari pe dinauntru.

arici cu buline spunea...

e clar. trebuie sa ne unim fortele toate trei. si sa facem o struto-camila din pui cu parmezan, pastravi la cuptor si papanasi... neornamentali. girls, we have a plan!

Anonim spunea...

pai, inseamna ca erau pilite prost mutrele turtite ale amicilor tai!
o semnez anonima pe-asta :D